Yleiset Ehdot

Seuraavia ehtoja noudatetaan WautsiHaun kursseille ilmoittautuessa, maksaessa tai peruutettaessa. WautsiHau on markkinointinimi OP kevytyrittäjälle ja yksityiselle elinkeinonharjoittajalle Jenni Kraft y-tunnus  3288761-1. 

WautsiHau järjestää koirien koulutusta ja kursseja. Kouluttaja on sitoutunut noudattamaan Eläintenkouluttajat Ry:n eettisiä sääntöjä.  .  

Huom! Mustin ja Mirrin kautta järjestettävillä kursseilla noudatetaan aina ko yrityksen omia ehtoja.  

Koiran haltija (koiran kanssa kurssille osallistuva hlö - voi olla muu kuin omistaja) vastaa aina kaikista koiransa aiheuttamista eläin-, esine tai henkilövahingoista. Kursseilla kaikki koirat on pidettävä kytkettynä kurssilla. Kurssin eläintenkouluttaja vastaa opetuksesta ja ohjauksesta ei koirien aiheuttamista mahdollisista vahingoista. 

Kurssin peruminen on tehtävä 10 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Alle 24 h ennen kurssin alkua tehtävistä peruutuksista veloitetaan koko kurssimaksu. Jos asiakas ei pysty osallistumaan jollekin kurssin kerralle sitä ei hyvitetä. 

Kurssin minimikoko on 3 koiraa ja maksimi 5 koiraa ellei toisin kuvauksessa mainita. WautsiHaulla on oikeus perua kurssi jos osallistujamäärä ei täyty. 

Agressiiviset koirat eivät voi osallistua kurssille ellei asiasta ole etukäteen sovittu kouluttajan kanssa kirjallisesti. 

Koirien tulee olla rokotettu ja madotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaan. 

Osallistuakseen kurssille koiran tulee olla terve eikä sillä saa olla taudin oireita. Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutukseen.

ILMOITTAUTUMALLA KURSSILLE HYVÄKSYT KAIKKI EDELLÄ LUETELLUT EHDOT.